I huvudet (och hjärtat) på Lena

Om livet (för att hålla mig till små, nätta ämnen). Om förmågan att överdosera parenteser. Om saker som gör att man skrattar med själen. Om det där gnaget i magen som man tydligen aldrig blir av med. Om att försöka göra lite nytta i världen. Och så en hel del irrelevant skitsnack, så klart.

onsdag, juli 25, 2007

Bitterfitta, moi?

Har precis läst Bitterfittan av Maria Sveland, med undertiteln Hur ska vi någonsin kunna få ett jämställt samhälle när vi inte ens klarar av att leva jämställt med den vi älskar? På något sätt lyckas hon sätta fingret på alla de där smågrejerna som man inte riktigt får gnälla om, men som ändå spelar så stor roll, speciellt när de staplas på varandra i travar. Boken är en underlig och bra blandning av fiktiv berättelse och verkliga händelser och forskning. Jag blir glad och upprymd över att någon klarar av att sätta ord på det där som man ibland bara kan ana, men samtidigt så blir jag så jäklarns arg och ledsen att det ska vara så här. Utöver allt detta så är det en lättläst och underhållande roman. Rekommenderas sannerligen!

6 Comments:

At 27 juli, 2007 08:45, Anonymous Anonym said...

Låter intressant, jag tänker på sånt där lite varje dag nästan. Ska läsa den snarast.

 
At 23 augusti, 2007 18:12, Anonymous Anonym said...

Du är väl förresten inte 27 längre....;)

 
At 24 augusti, 2007 21:29, Anonymous Anonym said...

28 år och 2 dagar - det vet minsann jag som fött dig!!

 
At 25 augusti, 2007 12:11, Anonymous Anonym said...

Oh, då får jag säga grattis i efterskott!!

// fian

 
At 07 februari, 2010 12:18, Anonymous Anonym said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Forget Crawling Downloads With NZB Downloads You Can Quickly Search HD Movies, Games, MP3 Albums, Applications & Download Them at Blazing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

 
At 23 mars, 2010 21:31, Anonymous Anonym said...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat make money[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known avenues to produce an income online.

 

Skicka en kommentar

<< Home